Zomer- of winterabonnement van Tennisclub de Wispel

Nieuwe seniorleden kunnen eenmalig gebruik maken van het aanbod voor een kennismakingsabonnement, de kosten zijn € 50,- p/p en het abonnement is een half jaar geldig. Er kan dan vrij worden getennist en ook worden meegedaan aan de activiteiten die georganiseerd worden. Men kan, als men dat wil, daarna gewoon lid worden en de contributie bedraagt dan € 10,- per maand.

Agenda activiteiten:

De activiteiten staan vermeld in de nieuwsbrief van maart 2023. Deze kan hier onder worden geraadpleegd.

Jubileumtoernooi

Op vrijdagavond 26 mei is er het jubileumtoernooi van TC de Wispel voor leden, oud-leden, introducés en iedereen in Terwispel, die heeft getennist en wel weer eens een balletje wil slaan! TC de Wispel bestaat in mei 30 jaar en dat willen we vieren met een gezellig tennistoernooi op vrijdagavond 26 mei, vanaf 19.00 u. Aanmelden kan tot 20 mei via tcdewispel@gmail.com Heb je lange tijd niet gespeeld en wil je van te voren weer even oefenen, dat kan! Neem dan contact op met Wikje Galema (tel. 06- 50880124) of Houkje van Randen (tel. 06-25457131) voor de sleutel van het hek van de tennisbanen. We hopen op een gezellige avond met mooie tenniswedstrijden! Na afloop is er natuurlijk voor iedereen een hapje en een drankje. **** Heb je nog nooit getennist, maar heb je wel interesse om het in de toekomst te gaan doen? Kom dan eens kijken op deze avond en bespreek met bovenstaande bestuursleden wat er mogelijk is! Het bestuur van TC de Wispel *** Alle seniorleden en oud-leden (ook als ze niet meer in Terwispel wonen) kunnen meedoen en ook een introducé meenemen!!!

Start van het seizoen

Het tennisseizoen is op 1 april van start gegaan. De lessen zijn op de woensdagavond en worden weer verzorgd door Paul Plantinga van Tennisschool Friesland. De lessen voor zowel jeugd als senioren staan gepland tussen 17.00 – 21.00 uur.

NIEUWSBRIEVEN

Download hier het baanregelement

Meedoen of meer informatie? tcdewispel@gmail.com of neem telefonisch contact op met: 06-50880124