Tennisclub de Wispel

Laatste nieuws Tennisclub de Wispel

Download Nieuwsbrieven

Mei 2019

Tennis-clinics en lessen voor de jeugd
In de maand september hebben we op de basisschool twee maal een tennis-clinic mogen verzorgen tijdens de gymnastieklessen voor de groepen 3 t/m 8. Als vervolg daar op werden er 6 tennislessen gegeven op de tennisbanen. Eind november zijn de lessen afgerond. In april worden de lessen hervat en kan hier voor weer worden aangemeld.

Winter-abonnement tennis
In de winter kan er ook worden getennist op de banen zolang er geen sneeuw ligt of het niet heeft gevroren. Voor geïnteresseerde niet-leden is er een winter-abonnement dat geldig is van 1 november t/m 31 maart. De kosten zijn € 50,- p/p. Zegt het voort ! Interesse of vragen ? Stuur even een mail naar tcdewispel@gmail.com

Vanaf april 2019 beschikt tennis club de Wispel over 2 splinternieuwe kunstgrasbanen met verlichting. Op een mooi beschut deel van het sportcomplex van SV Wispolia zijn de banen onlangs aangelegd. Dit is een enorme vooruitgang t.o.v. de eerdere kunstgrasbanen.
Naast de geplande activiteiten is er volop gelegenheid om vrij te tennissen.

Contact via: tcdewispel@gmail.com

Activiteitenoverzicht 2019 -2020

Gedurende de wintermaanden wordt er op de maandagavond getennist: mits de weersomstandigheden dat toelaten is er toss-avond.  Een keer mee willen doen ?  bel of app naar 06-50880124

Wintertennis in de hal

In samenwerking met de tennisclubs uit Tijnje, Nij-beets en Rottevalle kan er weer drie keer getennist worden in de Veneboerboerhal in Drachten.

De data: zaterdag 11 januari en 22 februari van 14.00 – 17.00 uur en op zaterdag 14 maart van 19.00 – 22.00 uur.

1 april 2020 Opening voorjaar- / zomer-seizoen
Dan starten ook weer de tennislessen. Nadere informatie daar over volgt!

Download hier het baanregelement

Meedoen of meer informatie? tcdewispel@gmail.com