Tennisclub de Wispel

NIEUWS VAN TENNISCLUB DE WISPEL – Zomer 2022

Na de zomervakantie start er vanaf woensdag 7 september een serie van 6 lessen voor zowel jeugd als senioren .

De lessen worden gegeven op woensdagmiddag- en avond en ze worden weer verzorgd door Paul Plantinga van tennisschool Friesland in Leeuwarden.

De planning is om de lessen van start te laten gaan op woensdag 7 september ’s middags voor de jeugd en ’s avonds voor de volwassenen. Het precieze tijdstip is mede afhankelijk van het aantal deelenemers.

Ook starters zijn van harte welkom.  Voor starters is er de eerste les een tennisracket beschikbaar.  Zorg zelf voor goede sportschoenen (zonder noppen)

Voor nadere info: tel: 06-50880124 of stel je vragen via de mail: tcdewispel@gmail.com.

Aanmelden voor de lessen kan t/m uiterlijk 24 augustus a.s. via de mail of telefoon.

Zomerabonnement

Nieuwe seniorleden kunnen eenmalig gebruik maken van het aanbod voor een kennismakingsabonnement, de kosten zijn € 50,- p/p en het abonnement is een half jaar geldig. Er kan dan vrij worden getennist en ook worden meegedaan aan de activiteiten die georganiseerd worden. Men kan daarna gewoon lid worden en de contributie bedraagt dan € 10,- per maand.

Agenda activiteiten:

7 september                     Start tennislessen

donderdag 1 sept.           Dorpentoernooi in Terwispel – dubbelspeltoernooi senioren (19.30 uur)

De overige activiteiten zijn op dit moment nog niet gepland maar zullen we z.s.m. bekend maken.

NIEUWSBRIEVEN

Download hier het baanregelement

Meedoen of meer informatie? tcdewispel@gmail.com