Badmintonclub BTC

Laatste nieuws Badminton  Geschiedenis

  De BCT is opgericht op 15 oktober 1987. We hebben een klein bestuur met drie leden en zijn onderdeel van Sportvereniging Wispolia.

  Trainen/spelen
  We spelen iedere dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 in de Sportzaal van het Dorpshuis in Terwispel. We hebben sinds begin 2000 geen trainer meer, dus de nadruk ligt nu nog meer dan vroeger op ontspanning, lol hebben met elkaar en van elkaar leren. Twee keer per jaar hebben we een onderling toernooi, namelijk het Kersttoernooi en het eindtoernooi (vroeger het Paastoernooi). Dan wordt er zeer fanatiek gespeeld om de eerste prijs en tegelijk lachen we veel om elkaars capriolen.

  Leden
  We zijn gestart met 40 leden, maar al snel is dit uitgedund naar een stabiele vaste groep van dik 20 leden in de jaren 90. Na 2000 is dit ledenaantal langzaam verder teruggelopen. Op dit moment hebben we rond de 15 volwassen leden en 12 hiervan zijn actief spelende leden. De leden komen voornamelijk uit Terwispel, maar in de loop van de jaren ook uit dorpen zoals Tijnje, Lippenhuizen en Gorredijk.Contact:Er is altijd plek voor nieuwe leden.

  Lijkt het je leuk om een keer mee te doen, dan ben je van harte welkom om een paar keer te proberen.

  Wil je meer weten?
  Neem dan contact op met Jildou Spoelstra, jildoli@yahoo.com of 0513 463019.